Veteraanivartija Edler allekirjoittaa yhden päivän sopimuksen ja vetäytyy Canadiensista

Vancouver Canucks ilmoitti allekirjoittavansa puolustaja Alexander Edlerin yhden päivän sopimuksen 11. lokakuuta, jolloin 15 kauden veteraani voi virallisesti jäädä eläkkeelle Canuckina. Edler on pelannut urallaan 1 030 NHL-ottelua, joista kaikki paitsi 105 olivat Vancouver Canucks Pelipaita.

Edleriä pidettiin kirkkaana tähtenä vuoden 2004 NHL-draftissa. Vaikka hänet valittiin kolmannella kierroksella, hän sijoittui pelatuissa peleissä seitsemänneksi samassa luokassa. Rookie-na hänestä tuli nopeasti Vancouverin ydinpuolustaja vuonna 2007, mikä osoitti kykynsä tasapainottaa sekä hyökkäystä että puolustusta. Uransa huipulla Edler pelasi erinomaisesti kaudella 2011-12 tehden 11 maalia ja 38 syöttöä yhden kauden aikana. Halvat NHL Pelipaidat Aikanaan Canucksissa hän pelasi 925 ottelussa ja teki 409 pistettä. Molemmat tilastot ovat Canucksin puolustajien historian parhaat.

Viimeisen Canucks-kauden 2021 jälkeen Edlerin rooli muuttui Quinn Hughesin nousun vuoksi, ja myöhemmin hän teki sopimuksen Los Angeles Kingsin kanssa ja vietti uransa kaksi viimeistä vuotta. Vaikka hänen maalintekokykynsä heikkeni Kingsin kanssa, hän on yksi harvoista vuoden 2004 luonnoksista, jotka ovat edelleen aktiivisia NHL:ssä. Vancouver Canucks järjestää erityisen seremonian kunnioittaakseen pitkäaikaista huippupuolustajaa ennen otteluaan Philadelphia Flyersia vastaan ​​11. lokakuuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *