Quenneville saa takaisin maineen NHL:ssä ja saa takaisin työmahdollisuuksia!

Blackhawks-faneille Quenneville ei ole vieras nimi. Hän toimi Blackhawksin valmentajana vuodesta 2010 eroamiseensa 29.10.2021. Valmentajana hänen ansioluettelonsa on varsin vaikuttava. Hänen uraennätyksensä on 969-572-150 ja 77 tasapeliä, ja hän on voitoissa toiseksi Scotty Bowmanin (1 244) jälkeen. Hän on myös valmentanut St. Louis Bluesia, Colorado Avalanchea, Blackhawksia ja Panthersia ja voittanut Stanley Cupin kolme kertaa Chicagon kanssa (2010, 2013, 2015). Tällä tavalla erinomaiset valmentajat ovat joukkueelle harvinaisia.

Quenneville ja kaksi muuta, Stan Bowman ja Al MacIsaac, vastasivat riittämättömästi syytökseen, jonka mukaan joukkueen videovalmentaja hyökkäsi Chicago Blackhawksin pelaaja Kyle Beachia seksuaalisesti vuonna 2021. Tämän seurauksena hänet pakotettiin riisumaan Blackhawks Pelipaita ja kaksi muuta ammuttiin suoraan samana päivänä.

Vuoden keskeiselle henkilölle Kyle Beachille tämä oli hänen elämänsä synkin aika. Vuonna 2010 Beach, joka oli vain 20-vuotias, oli pelaaja Blackhawksin American Hockey Leaguen tytäryhtiössä, ja hänet kutsuttiin osallistumaan vuoden 2010 Stanley Cupin pudotuspeleihin. Tuolloin myös videovalmentaja Brad käytti hänet seksuaalisesti hyväksi. Tapahtuman jälkeen Quenneville osallistui edelleen askel askeleelta laatimaansa toimintasuunnitelmaan ilman mitään reagointia tai vastausta tapaukseen, ja siksi hänet asetettiin syytteeseen.

Itse asiassa, kun Quenneville palasi työllistymismahdollisuuksiin, monet tiimit ovat jo luovuttaneet oliivinoksansa. Hänellä on kuitenkin edelleen tiettyjä rajoituksia työllisyyden suhteen. Siksi ei ole vielä tiedossa, minkä NHL-joukkueen Jääkiekko Pelipaidat Quenneville lopulta valitsee!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *